Jarenlange ervaring gecombineerd met een eigentijdse kijk op het organiseren van een passende uitvaart dat is Uitvaartzorg Hans Raaijmakers. Samen werken we stap voor stap toe naar een persoonlijk afscheid van uw overleden dierbare.

Werkwijze – Een persoonlijke uitvaart
leon-en-hans-raaijmakersNa het overlijden van een dierbare moet er veel geregeld en besloten worden. Wij verwachten niet van u dat u tijdens het eerste gesprek overal meteen een pasklaar antwoord op heeft. Er hoeft ook niet meteen van alles besloten te worden. We brengen eerst in kaart wat uw wensen zijn; begraven of cremeren, wel of geen kerkdienst, op welke dag u de uitvaart wenst. In de dagen er na gaan we rustig en stap voor stap verdere mogelijkheden doornemen en komen de details aan de orde. U zult merken dat er veel meer mogelijk is dan u aanvankelijk dacht. Samen regisseren en organiseren we het afscheid van uw dierbare en komen we tot een persoonlijke uitvaart die recht doet aan de overledene.

Het kan waardevol zijn en als troostend worden ervaren wanneer u actief betrokken bent rond het gebeuren van de uitvaart. Tijdens de diverse aspecten die aan de orde komen zullen wij met u overleggen of u hierbij betrokken wilt zijn. Denk bijvoorbeeld aan het (mee helpen) verzorgen van de overledene, aangifte doen van overlijden, begeleiden van de overledene in de kerk.

Wanneer het niet mogelijk is om de overledene thuis op te baren kunt u kiezen voor het Uitvaarthuis.

Uitvaarthuis Geldrop – Emopad 56, Geldrop
Het Uitvaarthuis in Geldrop is uniek in de regio. In huiselijke sfeer kunt u dag en nacht uw dierbare bezoeken. Het Uitvaarthuis is gevestigd aan het Emopad 56. Indien gewenst krijgt u een sleutel die toegang geeft tot uw eigen familiekamer, waar u in alle rust kunt vertoeven en uw privacy is gewaarborgd.

Uitvaarthuis Nuenen – Aardappeleterssteegje 3, Nuenen
Wanneer het niet wenselijk of mogelijk is om uw dierbare thuis op te baren kunt u kiezen voor ons Uitvaarthuis in Nuenen. Door de huiselijke inrichting hopen wij dat u zich snel op uw gemak voelt bij ons zodat u rustig afscheid kunt nemen. Het Uitvaarthuis is gelegen aan het Aardappeleterssteegje 3, aan de rand van het centrum.

Het is altijd mogelijk na telefonische afspraak het Uitvaarthuis te bezoeken. Of wilt u misschien meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag persoonlijk te woord.


logo_uitvaartzorg-hans-raaijmakersKleinschalig, eigentijds, persoonlijk.
Dag en nacht voor u beschikbaar.

Uitvaartzorg Hans Raaijmakers & Zn. VOF
Telefoon:
040 780 8000
Website: www.hansraaijmakers.nl

Uitvaarthuis Geldrop

Emopad 56
5663 PB Geldrop
Uitvaarthuis Nuenen
Aardappeleterssteegje 3
5671 CV Nuenen

Deel op:

Laat een reactie achter

dima