Uitvaartverzorging Heerhugowaard staat voor Persoonlijke begeleiding en aandacht, Kwaliteit, Maatwerk, Waardigheid, Respect, Deskundigheid, Ervaring en niet regionaal gebonden.

Wij bieden u de mogelijkheid om op een geheel eigen wijze invulling te geven aan het afscheid. Onze dienstverlening is niet regionaal gebonden (zie gemeenten in de voettekst), nabestaanden geven zelf aan waar de opbaring, een dienst in een kerk of ander gebouw, de begrafenis of de crematie zal moeten plaatsvinden.

We zijn een organisatie die flexibel kan inspelen op al uw persoonlijke wensen. Wij kunnen innovatieve oplossingen aanreiken om uitvaarten nog persoonlijker te maken. Geen standaard uitvaart, maar een afscheid waarmee recht gedaan wordt aan de overledene. Dat is ons uitgangspunt.

Wij hebben ervoor gekozen om zoveel mogelijk in eigen beheer te doen. Vervoer, drukwerk, kisten, dragers en begeleidend personeel; alles hebben we zelf in huis waardoor we minder afhankelijk van derden. Daardoor kunnen we veel sneller tot een resultaat komen en dat levert de hoogste kwaliteit en maatwerk op.

Voor een uitvaartlocatie in- of nabij Heerhugowaard
www-uitvaart-hhw-nl

Uitvaartcentrum & crematorium Waerdse Landen is één van de vele locaties waar wij uitvaarten begeleiden.

De uitvaartverzorging voor Heerhugowaard en omstreken
U kent de wensen van de overledene, wij weten hoe we dat samen kunnen verwezenlijken


logo_hhw_uitvaartverzorging
Wij staan open voor al uw vragen!
Ons kantoor heeft aparte bespreekkamer. Wilt u daar gebruik van maken, neemt u dan telefonisch contact met ons op 072 – 2029 050

Uitvaartverzorging Heerhugowaard
Adres: J. Duikerweg 5
Postcode: 1703 DH
Plaats: Heerhugowaard
Telefoon: 072 – 2029050
Website: www.uitvaart-hhw.nl
Deel op:

Laat een reactie achter

dima