Wij zijn Uitvaartverzorging Van Dijk, een familiebedrijf dat sinds 1940 Uitvaarten verzorgt in en rondom de Vechtstreek. Wij werken met een vast hecht team om elke uitvaart zo te laten verlopen als u dat wilt. Ons team wordt gevormd door mensen die één ding delen, passie voor het vak, ervaring en de wens om nabestaanden te kunnen helpen en bij te staan.

Ons motto is: “Uw Wensen, uw afscheid, uw manier, onze missie”

Wij zorgen ervoor dat elk afscheid gaat zoals u of uw nabestaanden dat wensen. Daarbij ondersteunen wij u en ontzorgen bij het regelen van de uitvaart. Wij verzorgen zelf de overledene, indien gewenst met de nabestaanden samen en blijven u ondersteunen en bijstaan bij elke beslissing in het regelen van de uitvaart tot en met de dag van het afscheid zelf.

Doordat we bijna alles zelf verzorgen en beschikken over eigen rouwcentra en rouwauto zijn we daarbij zeer flexibel. U heeft hierbij altijd één vast aanspreekpunt. De uitvaartverzorger wordt hierin ondersteund en geassisteerd door het gehele team. Het is onze persoonlijke ervaring dat het voor Kinderen belangrijk is ze te betrekken bij een afscheid. Wij zijn er voor u: Niet alleen tijdens maar ook voor en na de uitvaart.

Als u voor ons kiest, gaat het om zorg
Zorg voor de nabestaanden en zorg om de overledenen. Dat is onze kracht. Wij zorgen voor een huiselijke sfeer waarbij uw wensen centraal staan. U krijgt alle tijd om afscheid te nemen. Wij regelen dat alles er komt, dat alles past bij uw wensen.

 


Uitvaartverzorging Van Dijk
Heeft u vragen? Wij staan klaar om ze te beantwoorden. Verder kunnen we samen uw persoonlijke wensen voor uw uitvaart bespreken en op papier zetten. Ook kunnen wij een kostenbegroting voor u maken. Een gesprek met ons verplicht u tot niets en vindt plaats op een ogenblik wanneer het u goed uitkomt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Uitvaartverzorging Van Dijk b.v.
Adres:
Kerkplein 3
Postcode: 3621 BA
Plaats: Breukelen
Telefoon: 0346 – 261636
Website: www.vandijkuitvaart.nl
Deel op:

Laat een reactie achter

dima