Het overlijden van een naaste is een ingrijpende gebeurtenis. Hoe men dit ervaart is heel persoonlijk. Zo heeft ook ieder zijn eigen vragen en wensen met betrekking tot de uitvaart. De uitvaartbegeleidsters van Uitvaartcentrum Overtoom Groen weten dit. Zij zullen steeds met u op zoek gaan naar de antwoorden op uw vragen. Samen met u bereiden zij, naar uw wensen, stap voor stap de uitvaart voor. Waarbij aandacht en betrokkenheid vanzelfsprekend zijn. Zodat u terug kunt kijken op een waardig en persoonlijk afscheid.

Passend afscheid nemen van een dierbaar persoon is belangrijk. Elk afscheid is anders omdat ieder mens anders is. In een periode waar voor u de wereld even stil lijkt staan moet er veel geregeld worden. Onze uitvaartbegeleidsters zijn kundige vakmensen die begrip, tijd en aandacht voor u hebben. Zij bieden, op zorgvuldige wijze, inhoudelijke en praktische ondersteuning bij het regelen en verzorgen van de uitvaart. Het uitgangspunt daarbij is dat uw wensen centraal staan.

OvertoomWij staan voor een persoonlijke begeleiding. Een vertrouwd gezicht geeft rust. Daarom blijft de uitvaartbegeleidster waar u de uitvaart mee heeft besproken voor u het vaste aanspreekpunt gedurende de periode van overlijden tot de uitvaart. Zij begeleidt u uiteraard ook bij de uitvaart.

Wij hebben de beschikking over ons eigen uitvaartcentrum. Prettig gelegen aan de rand van de stad, dus makkelijk bereikbaar en met voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving. Wij vinden het belangrijk dat u zich welkom voelt bij ons. Ons gebouw is toegankelijk en de sfeer warm en huiselijk. Het uitvaartcentrum beschikt over ruime voorzieningen, die we naar onze mogelijkheden, aan uw wensen kunnen aanpassen.

Wilt u meer informatie? Neem gerust, vrijblijvend, contact met ons op.
Voor het melden van een overlijden zijn wij 24 uur per dag zeven dagen in de week bereikbaar.

 


Uitvaartcentrum Overtoom Groen
Adres:
Van Dishoeckstraat 620
Postcode: 4382 XW
Plaats: Vlissingen
Telefoon: 0118 – 413 417
E-mail: info@uzzl.nl
Website: www.overtoom-groen.nl
Facebook
Deel op:

Laat een reactie achter

dima