Rooshert Uitvaartbegeleiding respecteert de wensen van de overledene en geeft de ruimte aan eigen inbreng van de nabestaanden. Wilt u afwijken van het traditionele en het gebruikelijke? Er is veel mogelijk en er mag ook veel. Niets hoeft. Echter: veel van onze traditionele afscheids- en uitvaartrituelen zijn heel waardevol en troostrijk. Een afscheidsbijeenkomst is vaak samengesteld uit een combinatie van oude en nieuwe gebruiken.
De symboliek van Rooshert
De Roos is het symbool van trouw, liefde, dapperheid maar ook van vergankelijkheid. In de christelijke funeraire symboliek verwijst de roos naar de geestelijke mens, naar Maria en het lijden van Christus. De Roos staat tevens symbool voor de ziel.beeldmerk-gewij Het Hert is het rijdier van de goden en begeleider van de zielen door de duisternis naar het licht. Symbool voor de kringloop van de natuur, vergankelijkheid en wedergeboorte. Het Hert is ook het symbool van waardigheid, zachtaardigheid, onschuld en meditatie. Het Hert als zinnebeeld voor ‘lokroep naar nieuwe avonturen’.
Een mooi afscheid
De uitvaartbegeleiding van Rooshert is informeel en betrokken. Wij streven ernaar dat u goed afscheid kunt nemen van uw geliefde op een wijze die bij u past. Wij zijn flexibel en begeleiden u met aandacht en toewijding. Onze werkzaamheden stemmen wij af op uw behoeftes en wensen.
Rooshert
Stijl van (samen)werken
Wij begeleiden, adviseren, dragen ideeën aan en denken met u mee. Wij leggen uit wat mag en wat moet, en we helpen u bij het maken van keuzes. Wij kunnen allerlei zaken voor u regelen en uitvoeren maar wanneer u veel zelf wilt doen, zijn wij op de achtergrond aanwezig. Rooshert respecteert de wensen van de overledene geeft de ruimte aan de eigen inbreng van de nabestaanden.

logo-rooshertRooshert Uitvaartbegeleiding is informeel, stijlvol en betrokken.

Rooshert Uitvaartbegeleiding
Annemargriet van de Kaa
Lisette Verheijen
Telefoon: 06 24 282 782
Website: www.rooshert.nl
Deel op:

Laat een reactie achter

dima