Afscheid nemen van een dierbare is een aangrijpende gebeurtenis. Een uitvaart met persoonlijk karakter, verzorgd door een begrafenisondernemer, kan nabestaanden kracht geven om verder te gaan. Mooie herinneringen en verdriet om het verlies mogen er zijn, moeten er zelfs zijn om een verwerkingsproces goed te kunnen voltooien.

“Herinneringen aan het verleden kleuren het heden”

De kunst is om deze herinneringen te omlijsten tot een mooi geheel, waarop nabestaanden met een goed gevoel terug kunnen kijken. Vanuit trefwoorden als mooi-persoonlijk-respect-aandacht-vertrouwen-veilig-transparant probeer ik daar handvatten aan te geven die ik kan gebruiken voor, tijdens en na de uitvaartplechtigheid.

De keuze van een uitvaartbegeleider is aan u. Wanneer ik u begeleid staat voorop dat de wensen en eigenheid van de overledene en nabestaanden centraal staan. Ik streef ernaar een uitvaart op maat te verzorgen en u daarbij zoveel mogelijk actief te betrekken. Voor ieder budget, met of zonder uitvaartverzekering en voor alle soorten wensen geldt bij mij dat niets standaard hoeft te zijn. Veel is mogelijk.

Pauline RischenPauline
Als uitvaartbegeleider begeleid ik u om op een zo bewust mogelijke manier afscheid te nemen van uw dierbare. Als ik een melding van overlijden krijg, dan probeer ik er achter te komen of u de tijd heeft gehad om nog even met elkaar bij de overledene te zijn. Dit vind ik belangrijk, want als ik binnenkom, dan kan dat intieme gevoel verstoord worden. Tot aan de dag van de uitvaart zal ik elke dag bij u komen om stap voor stap met u te werken aan een afscheid dat bij u allen past.

Zelf heb ik regelmatig ondervonden dat het verdriet om het verlies er altijd zal zijn. Neemt men bewust afscheid van een dierbare, dan hoeft er geen verdriet te zijn over de manier waarop afscheid is genomen en kunt u de tijd nemen om plaats te geven aan het verwerken van het verlies.Pauline Rischen
Voor het melden van een overlijden ben ik 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar. Voor afspraken en advies ben ik telefonisch te bereiken op werkdagen tussen 08.00 uur en 23.00 uur.

Pauline Rischen, persoonlijke uitvaartbegeleiding
Adres: Kozakkenlaan 12
Postcode: 7231 DM
Plaats: Warnsveld
Telefoon: 06-24374437
Website: www.rischen.nl
Deel op:

Laat een reactie achter

dima