Tom en Marit wonen al enige tijd bij een pleeggezin. Hun moeder overleed twee jaar geleden en helaas konden ze niet bij hun vader terecht. Hoewel hij graag voor ze wilde zorgen, was dit door zijn grote financiële problemen niet mogelijk. Inmiddels zit hij al enige tijd in een schuldsaneringstraject en woont daarnaast begeleid. Dat wil niet zeggen dat de band tussen vader en kinderen slecht is, het is juist het tegenovergestelde. Ze zijn ontzettend op elkaar gesteld en vader probeert zijn kinderen dan ook zo vaak mogelijk te zien. Meestal vindt dit bij het pleeggezin thuis plaats. Wat Tom en Marit echter geweldig zouden vinden, is om een keer een hele dag met hun vader op stap te gaan. En waar naar toe? Daar hoeven ze niet lang over na te denken, naar de dierentuin! Ze zijn gek op dieren en staan te trappelen om een paar van hun favorieten in het echt te zien. De pleegzorgbegeleider deed daarom een aanvraag bij Kinderhulp om de kinderen en hun vader een leuk dagje bij Burgers Zoo te bezorgen.

Voor het eerst samen met vriendinnen naar school fietsen of een dagje naar de dierentuin. Dit soort geluksmomentjes zijn niet voor alle kinderen vanzelfsprekend. Want 1 op de 8 kinderen groeit in ons land op in armoede. Help jij ons #kindergeluk mogelijk te maken?

Heb je vragen over nalaten aan Kinderhulp? Neem contact op met Jan Wezendonk via j.wezendonk@kinderhulp.nl of 0570 – 611 899.


NFK Doelstelling
Nationaal Fonds Kinderhulp vindt dat alle kinderen recht hebben op geluk. Helaas groeien 421.000 kinderen in ons land op in armoede. Zij vallen buiten de boot en kunnen niet meedoen met leeftijdsgenoten. Kinderhulp helpt hen op een hele praktische en kindgerichte manier. Bijvoorbeeld door een tweedehands fiets, contributie voor de sportclub, een weekje kamperen of zwemles mogelijk te maken.

Gegevens
Postcode: 7420 AC
Plaats: Deventer
Telefoon: (0570) 61 18 99
Website: www.kinderhulp.nl

Deel op:

Laat een reactie achter

dima