Monica Zeegers Uitvaartbegeleiding – Gelderland

0

Ons uitvaartbedrijf bestaat uit een vrouwenteam, 22 jaar geleden in Wijchen opgezet door Monica Zeegers en niet meer weg te denken uit de uitvaartbranche. Na een aantal jaren vanuit de voormalige pastorie van Balgoy gewerkt te hebben, beschikken we nu over een zeer ruim pand met tal van nieuwe mogelijkheden.

We kunnen met trots zeggen dat wij met ons bedrijf aan de wieg hebben gestaan van een moderne stroming binnen de uitvaart. Maar …… we zijn er nog niet. Ook als is er al veel meer in de uitvaartbranche toegestaan dan vroeger, er zijn nog heel wat ideeën uit te werken. Naast het verzorgen van de uitvaart, richten wij ons ook tot de periode voor en na het overlijden. Zo verzorgen wij regelmatig workshops rond het thema (spirituele)stervensbegeleiding, geven wij voorlichtingsbijeenkomsten en hebben we regelmatig gastsprekers met interessante onderwerpen.

Monica Zeegers gaat uit van de onsterfelijkheid van de ziel en richt zich op het leven hier en nu. Je kunt je heel verdrietig en alleen voelen en al dan niet met schuldgevoelens achterblijven als een dierbare is overleden. Het voelt alsof je bent afgescheiden van de persoon waar je van houdt. Maar het kan ook anders. Ook al lijkt het nu niet zo, je geliefden blijven ook na het overlijden altijd bij je.

Wij mensen zijn meer dan een lichaam. De ziel is onsterfelijk, het bewustzijn is oneindig. De geest leeft eeuwig voort in het licht van de schepping. Ook na het overlijden van een dierbare kun je nog zo veel voor haar/hem betekenen. Blijf liefdevol gedenken, vergeef en vraag om vergeving. Je zult merken dat je een stuk gelukkiger en lichter door het leven zal gaan. Weet dat je woorden en intenties altijd worden gehoord. Graag willen wij met al onze medewerksters ons steentje bijdragen aan uw vertrouwen in de toekomst, tijdens en na het verwerken van een groot verlies in de hoop dat dit verlies op een gegeven moment anders ervaren zal worden. Dat pijn plaats mag maken voor gevoelens van vreugde en hoop en liefde. Dat is waar Monica Zeegers Uitvaartverzorging voor staat.

 


monica_zeegers
Wilt u meer informatie?

Monica Zeegers Uitvaartbegeleiding
Adres: Hoogstraat 15
Postcode: 6611 BV
Plaats: Overasselt
Telefoon: 024 – 645 0259
Website: www.monicazeegers.nl
Deel op:

Laat een reactie achter

dima