Kimberley van Reijswoud is de moeder van baby Elara, die overleed toen ze 18 maanden oud was. “Elara heeft het grootste gedeelte van haar leventje in het ziekenhuis doorgebracht. Toen ze werd geboren, wisten we al dat ze ziek was. Het was een intense tijd, die totaal onverwacht voor het eerst werd opgevrolijkt toen er twee CliniClowns binnenkwamen. Elara was toen zes maanden oud. De clowns Ziep en Bes begonnen te zingen en voor het eerst in haar leven gingen haar oogjes niet naar mij, maar keken ze stralend naar het vrolijke duo. Daarna kwamen we de clowns bijna elke week tegen. Het was onbeschrijfelijk wat voor afleiding ze Elara, maar ook ons, gaven. Anders was onze ziekenhuistijd alleen maar pikzwart geweest. Ziep en Bes waren de eersten die ik heb laten weten dat Elara was overleden en sindsdien ben ik vrijwilliger voor CliniClowns. Met hart en ziel kan ik wel zeggen.”

Nadenken over het moment dat u er niet meer bent, is geen makkelijk onderwerp. Maar heeft u er weleens bij stilgestaan dat u ook na uw dood van betekenis kunt zijn voor anderen? Bijvoorbeeld door een deel van uw erfenis te schenken aan een goed doel? Door CliniClowns te steunen, geeft u zieke en gehandicapte de kracht die ze zo hard nodig hebben.

Wilt u ook in de toekomst zieke en gehandicapte kinderen afleiding en plezier bezorgen en ze de kracht geven om er weer tegenaan te gaan? Dat kan door CliniClowns in uw testament op te nemen. Kijk hier voor meer informatie!


Logo CliniclownsDoelstelling
CliniClowns komen sinds 1992 in contact met zieke en gehandicapte kinderen. Door écht contact te maken en hun verbeeldingskracht aan te spreken, zorgen de CliniClowns ervoor dat deze kinderen weer even kind kunnen zijn. Want samen spelen kan angst verminderen en pijn verlichten. Het geeft emoties de ruimte. Ruimte om te kunnen lachen, ontspannen, om weer op jezelf te kunnen vertrouwen. Inmiddels bezoeken zo’n zeventig clowns ruim honderd ziekenhuizen en andere instellingen door heel Nederland. Ook ontmoeten de clowns kinderen thuis, op scholen en instellingen, tijdens evenementen en online.

Gegevens
Adres: Soesterweg 300A
Postcode: 3812 BH
Plaats: Amersfoort
Telefoon: 033 – 469 90 40
Website: www.cliniclowns.nl
Opgericht: 1992

Deel op:

Laat een reactie achter

dima