Van mensen tot mensen. Dat is ons motto. Het dagelijks leven bestaat uit vele facetten en overwinningen. Daardoor is een passend afscheid een lastige taak. Vooral omdat er ontzettend veel zaken spelen rondom het regelen van een uitvaart. Hier komen Bob Noten en zijn team om de hoek kijken. Met jarenlange ervaring staan wij voor u klaar. Wij luisteren naar wat uw wensen zijn.

Er is voor ons niets zo belangrijk als een persoonlijk afscheid waarbij we ons niet laten hinderen door beperkte mogelijkheden. Afscheid nemen is geen half werk, dat laten wij niet toe. Wij halen onze voldoening uit het feit dat u een waardig afscheid heeft kunnen geven, waarbij u alle zorgen met betrekking tot de uitvaartverzorging aan ons over kunt laten. Een compleet pakket en niets minder.

Bob Noten Uitvaartbegeleiding heeft de beschikking over een tweetal eigen 24-uurs rouwkamers. Deze, vriendelijk ingerichte, kamers staan gedurende de dagen voorafgaand aan de uitvaart tot uw eigen beschikking. Doordat u zelf de sleutel heeft bepaalt u wanneer, hoe vaak en op welk tijdstip u uw dierbare bezoekt. U zult er zich snel thuis voelen en heeft alle tijd om afscheid te nemen.

Tevens is er de mogelijkheid om een afscheidsdienst, tot maximaal 30 personen, in de nabijgelegen huiskamer te organiseren. Grotere diensten tot 125 personen kunnen in de theaterzaal plaatsvinden.

Onze rouwkamers zijn te vinden aan de Kloosterstraat 76 te Grubbenvorst.

 

Bob Noten, Oprichter/ eigenaar sinds 2004

‘Al op jonge leeftijd werd ik geboeid door het fenomeen ‘dood’. Ik kijk daar op een ontspannen, bijna natuurlijke wijze tegenaan en voel bijvoorbeeld geen angst als ik nadenk over het gegeven dat mijn eigen leven ooit zal eindigen. Deze invalshoek zorgt ervoor dat ik met zaken als overlijden en rouw op een rustige manier omga. Een opstelling, noem het talent, die maakt dat ik me in het vak van uitvaartondernemer helemaal thuis voel.


bob-noten

 

Met jarenlange kennis en contacten kunnen wij iedere uitvaart op maat en naar wens inrichten. Of dit op een speciale locatie is, of in besloten kring, Bob Noten luistert. Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen.

Bob Noten Uitvaartbegeleiding
Adres: Kloosterstraat 76
Postcode: 5971 BD
Plaats: Grubbenvorst
Telefoon: 077 366 13 14
Website: www.bobnoten.nl
Deel op:

Laat een reactie achter

dima